Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Neobešly se bez zranění 

V pátek 20. listopadu 2009 v době od  02:00 do 08:10 hodin došlo k dopravní nehodě před domem čp. 6 v obci Otov. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem,  jedoucí po místní komunikaci,  narazil do zaparkovaného vozidla Ford Focus. Poté z místa nehody odjel,  s druhým řidičem nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a ani jej nijak nekontaktoval. Ke zranění osob nedošlo. Poškozený vyčíslil škodu na 15 000 korun.

Policie žádá případné svědky dopravní nehody, aby nás kontaktovali prostřednictvím linky 158 nebo na tel. čísle 974 331 255.

Dne 20. listopadu 2009 v 10:25 hodin došlo mezi obcemi Meclov a  Mašovice ke srážce dvou nákladních vozidel. Výsledky šetření nasvědčují tomu, že 55letý řidič vozidla TATRA 815 jedoucí směrem od obce Meclov na obec Mašovice při výjezdu z levotočivé zatáčky zaregistroval v protisměru jedoucí vozidlo SCANIA  s přívěsem SCHVARZMÜLLER, které řídil 49letý řidič.  Na protijedoucí vozidlo nepřiměřeně zareagoval, prudce zabrzdil, vozidlo dostalo smyk, vjelo do levé poloviny komunikace, kde bočně narazilo do protijedoucího vozidla Scania. Ke zranění osob nedošlo. Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou přístrojem Däger.  Škoda na vozidle T 815 činí cca 150 000 korun,  na vozidle Scania cca 200 000 korun.

Na křižovatce silnice  I/22 ulice  Masarykova a silnice III/1903 ulice Havličkova v obci Domažlice došlo dne 20. listopadu 2009 ke srážce dvou osobních vozidel. Dvacetiletá řidička vozidla FIAT, jedoucí do křižovatky řízené světelnými signály tříbarevné soustavy na signál zeleného světla po ulici Masarykova směrem od obce Kdyně,  odbočovala vlevo do ulice  Havlíčkova. Při odbočování vlevo nedala přednost v jízdě protijedoucími vozidlu BMW, jedoucímu  do křižovatky po ulici Masarykova směrem na obec Kdyně také na signál zeleného světla a s tímto vozidlem se bočně srazila. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky,  sanitním vozidlem  byla převezena do nemocnice v Domažlicích, kde byla ošetřena a propuštěna do domácího léčení. Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou přístrojem Dräger. Škody na vozidlech činí 160 000 korun.

nprap. Vladislava Čejková

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem