Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Z místa ujel, za volantem usnul 

Na silnici II/193 mezi obcemi Domažlice a Horšovský Týn došlo  dne 13.  července 2009 v 08:55 hodin k dopravní nehodě tak, že dosud nezjištěný  řidič s nezjištěným  vozidlem, jedoucí ve směru Domažlice  - Horšovský Týn, pravděpodobně při pokusu o  předjetí před  sebou jedoucího vozidla přejel částečně do protisměru, kde  ohrozil protijedoucí vozidlo Ford Transit. Jeho řidič ve snaze  zabránit střetu strhl řízení vpravo  a sjel do silničního příkopu, kde  havaroval. Ke střetu vozidel  nedošlo, nezjištěný řidič se zařadil do svého  jízdního  pruhu a nepředjížděl. Bez zastavení z místa dopravní nehody  ujel.  Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Alkohol  u řidiče vozidla  Ford Transit  vyloučila dechová zkouška provedená přístrojem  Dräger. Hmotné škody byly vyčísleny na 7 000 korun.

Policie žádá případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění dopravní nehody, aby se přihlásili na tel. čísle 974 331 255 nebo na lince 158.

Dne  14.  července 2009 v  13:00 hodin  na silnici I/26 mezi obcemi Březí a Draženov došlo k dopravní nehodě  tak, že 41letý  řidič z Karlových Varů  při řízení osobního vozidla Škoda Fabia combi  za jízdy usnul. Při projíždění levotočivé zatáčky  ve směru od obce Březí na  obec Draženov přejel do protisměru  a čelně se střetl s protijedoucím osobním  vozidlem Škoda  Fabia, které řídil 41letý muž z Domažlicka. Po střetu vozidel  bylo vozidlo Škoda Fabia odraženo vpravo  mimo silnici, kde  havarovalo a poté se převrátilo na střechu. Při dopravní  nehodě došlo k lehkým zraněním řidičů. Alkohol  byl na  místě vyloučen dechovou zkouškou zařízením Dräger. Způsobené škody byly vyčísleny na 261 500 korun.

nprap. Vladislava Čejková


 

vytisknout  e-mailem