Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

KARLOVY VARY- Srážka s chodcem, poškození plotu  

Dne 31. ledna 2012 v 09:40 hodin řídil řidič osobní automobil Toyota, v Karlových Varech po ulici Jízdárenská, ve směru jízdy z ulice Moskevská do ulice Krymská. Když řidič přijel s vozidlem ke křižovatce s ulicí Krymská uviděl, že se vpravo od něj na ulici Krymská uvolnilo místo k zaparkování vozidla. Zařadil tedy zpětný rychlostní stupeň a aniž by si zajistil bezpečné couvání nebo k tomu náležitě poučenou osobu, začal s vozidlem couvat. V tu dobu přecházela ulici chodkyně , došlo ke střetu vozidla s chodkyní. Ta při střetu s vozidlem utrpěla středně těžká zranění. Byla převezena do nemocnice v Karlových Varech, kde byla hospitalizována. Ke zranění řidiče ani jiných osob nedošlo. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla negativní. Na vozidle způsobená škoda je ve výši 5 000,00 Kč
 
Řidič traktoru poškodil oplocení u firmy
Řidič traktoru s přívěsem jel po ulici Na Vlečce v Otovicích. Na přívěsu měl souvislou vrstvu zmrzlého sněhu a na ní měl naskládané panelové bloky, které nebyly nijak zajištěny. Na vozidle držely pouze vlastní vahou. Při průjezdu levotočivé zatáčky se bloky uvolnily a sjely vpravo z přívěsu a narazily do oplocení areálu místní firmy.Oplocení ohnuly a zbořily zároveň byl také poškozen zděný pomníček. Při šetření policisté zjistili, že technická prohlídka traktoru skončila 21.01.2012, navíc řidič nepředložil Mezinárodní automobilovou pojišťovací kartu, a vozidlo neprochází Kanceláří pojistitelů.
Ke zranění osob nedošlo. Alkohol vyloučen dechovou zkouškou. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna.    Způsobená škoda je za 12 000,-Kč.
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
2.2.2012
Odkazy do noveho okna

poškozené oplocení 1

poškozené oplocení 1 

Detailní náhled

poškozené oplocení 2

poškozené oplocení 2 

Detailní náhled

poškozené oplocení 3

poškozené oplocení 3 

Detailní náhled

poškozené oplocení 4

poškozené oplocení 4 

Detailní náhled

srážka s chodkyní 1

srážka s chodkyní 1 

Detailní náhled

srážka s chodkyní 2

srážka s chodkyní 2 

Detailní náhled

srážka s chodkyní 3

srážka s chodkyní 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem