Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO – Neznámí řidiči. 

K dopravní nehodě došlo v době od 20. října 2017 14:20 hod. do 20. října 2017 14:40 hod. v Berouně, ulice Wágnerovo nám., na parkovišti před č. p. 459, kdy dosud nezjištěný řidič poškodil pravou přední část zde zaparkovaného vozidla tovární značky Škoda Superb. Neznámý řidič po nehodě nesepsal záznam o dopravní nehodě, tak jak mu ukládá zákon a z místa ujel. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno zranění osob. Policistům se na základě svědectví podařilo zjistit, že neznámý řidič, který poškodil zaparkované vozidlo, měl jet ve vozidle tovární značky Peugeot modré barvy. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.


K dopravní nehodě došlo v době od 22. října 2017 15:15 hod. do 22. října 2017 15:35 hod. v obci Hořovice, ulice Masarykova, na místní komunikaci u parkoviště OD Penny Market. Dosud nezjištěný řidič poškodil pravou zadní část zde zaparkovaného vozidla tovární značky Hyundai i 30. Neznámý řidič poté neprokázal navzájem svoji totožnost, nesepsal společný záznam o nehodě, tak jak mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.
 

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
23. října 2017

vytisknout  e-mailem