Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Víkend na Karlovarsku 

U obce Hory v neděli ráno kolem 8,00 hodiny havarovalo osobní vozidlo VW Caravelle. Z dosud nezjištěných příčin uvedl řidič vozidlo do smyku na rovném úseku a narazil do travnatého svahu hlubokého příkopu. Vozidlo se poté převrátilo na levý bok. Osádka vozidla byla vymrštěna mimo vozidlo. Při dopravní nehodě byly zraněny všechny osoby z vozidla, tři muži a dvě ženy ve věku kolem 25 let. Dva muži byli letecky transportováni do nemocnice v Plzni a Praze, další zranění do nemocnice v Sokolově a v Karlových Varech. Lehce zraněná žena byla po lékařském ošetření z nemocnice propuštěna.
Škoda na vozidle je 300 000Kč, příčina dopravní nehody je předmětem šetření.
 
V sobotu kolem 20,00 hodiny došlo k dopravní nehodě v Doubí směrem k přehradě. Pravotočivou zatáčku nezvládla řidička, která jela zřejmě nepřiměřenou rychlostí. Vyjela mimo komunikaci, kde narazila do stromu od kterého se odrazila, vozidlo se převrátilo na střechu. Zraněná řidička byla převezena do nemocnice k ošetření, hasiči museli uklidit vozovku. Alkohol nezjištěn, technická závada na vozidle nebyla na místě uplatněna.
Škoda na vozidle 161 000Kč.
Ke srážce chodce s cyklistou došlo v pátek večer kolem deváté hodiny. Po cyklostezce na levém břehu řeky Ohře ve směru od chebského mostu jel 21letý cyklista. Při projíždění kolem vodáckého klubu mu náhle vběhl do jízdní dráhy čtyřletý chlapec. Došlo ke střetu, po kterém   byl chlapec převezen k lékařskému ošetření bez dalšího léčení. Alkohol u cyklisty nebyl zjištěn. 

vytisknout  e-mailem