Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní nehody 5.-7. prosince 2008

Při nehodách vznikly škody téměř 600.000 Kč 

Od pátku do neděle šetřila dopravní policie celkem 13 dopravní nehod. Tři osoby byly lehce zraněny. Hmotné škody činí 595.000 Kč. Příčiny – nedání přednosti, nepřiměřená rychlost, nedodržení bezpečné vzdálenosti.
 
DN Podhořany - Turkovice DN Podhořany - Turkovice
Nedala přednost
 
Dne 6.12.2008 před sedmnáctou hodinou 37letá řidička osobního vozidla Mitsubishi Lancer jedoucí od Podhořan směrem na Turkovice, nedala pravděpodobně přednost protijedoucímu vozidlu VW Passat. Došlo k čelnímu střetu v prostrou křižovatky. Vozidlo VW Passat bylo odhozeno na vozidlo Škoda Octavia, stojící před křižovatkou a poté havarovalo v silničním příkopu na betonovém mostku. Osobní vůz Škoda Octavia byl po střetu odhozen na přední část nákladního vozidla Fiat Ducato s přívěsem, které  jelo za ním. Při dopravní nehodě utrpěla lehké zranění řidička ve vozidle Mitsubishi. Převezena byla na ošetření do nemocnice v Čáslavi. Hmotná škoda na vozidlech se odhaduje na 265.000 Kč. Policie dopravní nehodu dále šetří.
 
V zatáčce dostal smyk 
V katastru obce Trhová Kamenice řidič vozidla Toyota Corolla při projíždění levotočivé zatáčky se dostal s vozidlem do smyku. Přejel do protisměru, kde havaroval v silničním příkopu. Zadní částí vozidla narazil do betonového mostku. Při dopravní nehodě se řidič zranil. Převezen byl do nemocnice v Chrudimi. Požití alkoholu nebylo u řidiče zjištěno. Škoda na vozidle se odhaduje na 40.000 Kč. Dopravní nehoda je dále v šetření policie.
 
DN Hlinsko-Včelákov DN Hlinsko-Včelákov
Nezvládla zatáčku
 
Dne 5. prosince 2008 po deváté hodině mezi obcemi Hlinsko a Včelákov 19letá řidička osobního vozidla Škoda Octavia při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostala s vozidlem smyk. Havarovala v pravém silničním příkopu. Požití alkoholu bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Řidička byla převezena na vyšetření do nemocnice v Chrudimi, kde zůstala na pozorování. Hmotná škoda činí 40.000 Kč. Nehoda je v šetření policie.
 
 
 

vytisknout  e-mailem