Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

SOKOLOVSKO - Na silnicích se bouralo  

Během včerejší noci a dne přijali policisté na Sokolovsku na 10 oznámení o dopravních nehodách. K pěti případům policisté přímo vyjížděli. Nehody byly zapříčiněny nesprávným způsobem jízdy nebo nepřiměřenou rychlostí.
Jedna z dopravních nehod se stala mezi obcemi Dolní Nivy a Vřesová. Řidič nákladního vozidla vjel na nezpevněnou krajnici, sjel mimo komunikaci, kde narazil do sloupu elektrického vedení. Nikdo nebyl při nehodě zraněn a u řidiče byl vyloučen alkohol dechovou zkouškou. Škoda je vyčíslena na 50 tis. Kč, z toho na sloupu elektrického vedení na 10 tis. Kč.
Další nehoda se stala za obcí Habartov, kdy došlo ke střetu osobního vozidla s cyklistou. Ve chvíli, kdy předjížděl řidič vozidla cyklistu, nepřizpůsobil rychlost vozidla povětrnostním podmínkám a levou boční částí vozidla zavadil o cyklistu. Cyklista byl převezen do nemocnice na vyšetření, poté byl propuštěn. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou.
Škoda 95 tis. Kč vznikla střetem nákladního vozidla se svodidly mezi obcemi Vintířov a Nové Sedlo. Řidič po projetí pravotočivé zatáčky dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat. Následně vyjel mimo komunikaci a narazil do svodidel.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
5. 2. 2013

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem