Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

KARLOVY VARY- Dvě dopravní nehody  

Dne 24. září 2012 v 17:00 hod. řídil řidič vozidlo  Suzuki. V  Sokolovské ulici  v Karlových Varech narazil levým předním kolem do silničního obrubníku, následně najel na středový betonový ostrůvek, který přejel.  Ke zranění osob nedošlo. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na vozidle je 50 000,-Kč.
dopravní nehoda 1dopravní nehoda 1
 
Dne 24. září 2012 v 16:45 hod. řídil řidič vozidlo  Ford, v Karlových Varech po ulici 5. května směrem k ulici Boženy Němcové. Během jízdy řidič zjistil, že se začalo kouřit z přístrojové desky, proto s vozidlem zastavil a vystoupil. Následně  došlo ke vznícení vozidla a  jeho samovolnému rozjetí. Hořící auto  směřovalo k zaparkovanému autu Peugeot. Když toto uviděla  řidička, nastoupila do vozidla a snažila se odjet,  aby zabránila střetu s hořícím vozidlem.  Při vyhýbání byly poškozeny pravé zadní dveře jejího vozidla.
Vozidlo Ford samovolně ujelo dalších asi  20 m, pak  se zastavilo a začalo couvat zpět, pak  ujelo asi 17 m, nakonec se  zastavilo  uprostřed komunikace v blízkosti dalšího vozidla VW Polo,  které bylo poškozeno  na levé části.  Na místě zasahovali hasiči.  Ke zranění osob nedošlo. Na místě byl vyšetřovatel HZS K. Vary, který jako příčinu vzniku požáru a samovolného rozjetí vozidla uvedl technickou závadu na vozidle Ford.
hořící auto 4hořící auto 4
Hmotná škoda je odhadnuta na 61 000,-Kč.
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
25.9.2012
Odkazy do noveho okna

hořící auto 2

hořící auto 2 

Detailní náhled

hořící auto 3

hořící auto 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem