Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

KARLOVY VARY – Příčinou nehod -mokrá silnice  

Dne 28. prosince 2011 v 06:40 hod. řídila řidička osobní automobil Dacia po Bezručově ulici ve směru k nemocnici v Karlových Varech. V prudké levotočivé zatáčce u Synagogy nepřizpůsobila rychlost stavu komunikace - mokrá a narazila do sloupu veřejného osvětlení. Řidička nebyla zraněna, lehké zranění utrpěla její spolujedoucí.  Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u řidičky negativní. Škoda na vozidle je 30 000,-Kč.
foto 4,5
Do svodidel narazil řidič nákladního vozidla s tahačem. Jel ve směru z Chomutova na Boč. Nepřizpůsobil rychlost stavu pozemní komunikace - mokrá, uvedl nákladní soupravu do smyku a následně narazil do svodidel ve svém směru jízdy. Řidič byl převezen do nemocnice v Kadani na vyšetření odkud byl propuštěn bez dalšího léčení.   Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Ke zranění osob nedošlo.  Škoda na vozidle je 100.000,-Kč.
foto 1,2
Do svodidla na razila také řidička s osobním vozidlem. Řídila vozidlo Renault Thalia ve směru od Jáchymova do Horního Žďáru. Nepřizpůsobila rychlost profilu a stavu vozovky v levotočivé zatáčce – mokrý povrch a místy námraza – vyjela mimo vozovku, kde bokem vozidla narazila do svodidla,  vozidlo odrazilo a zůstalo stát napříč jízdního pruhu. Dechová zkouška byla negativní. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo.
Škoda na vozidle je 45 000,-Kč.
foto 3
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
29.12.2011
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem