Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

Za jeden den, čtyři dopravní nehody 

U Horního Žďáru k dopravní nehodě, při které byl řidič těžce zraněn. Na mokré vozovce uvedl vozidlo do smyku, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromů, dále byl od stromů odražen na sloup elektrického vedení, od kterého byl zpět odražen na komunikaci. Zde vozidlo zůstalo stát uprostřed silnice a následně začalo hořet. Zraněný řidič byl převezen do nemocnice. Hasiči museli následky nehody ze silnice uklidit. Alkohol nebyl u řidiče zjišťován dechovou zkouškou pro způsobená zranění. Technická závada, jako příčina nehody, nebyla na místě zjištěna ani uplatněna.
Před obcí Nová Role ve směru od Mezirolí havaroval mimo komunikaci řidič osobního vozidla Ford. Na kluzké vozovce dostal smyk, protože se dostal na pás uniklé motorové nafty, kterou zde zanechal dosud neznámý pachatel. Řidič zraněn nebyl. Škoda na vozidle je předběžně odhadnuta na 100 000Kč. V tutéž dobu, a na stejném místě pak následně havarovalo vozidlo sanitní služby. Také řidič se sanitkou najel na pás uniklé nafty, a na kluzké vozovce doslat smyk. Narazil pravým bokem do dvou malých stromků a poté se s vozidlem převrátil na střechu. Řidič sanitky nebyl zraněn, dva pacienti, které sanitka převážela, byli ošetření s lehkými oděrkami v nemocnici, bez dalšího léčení. Škoda na sanitě je předběžně odhadnuta na 100 000 Kč.
Kdy a za jakých okolností došlo k úniku motorové nafty z nezjištěného vozidla se nepodařilo zjistit při šetření dopravních nehod.

Čtvrtou dopravní nehodu způsobil řidič vozidla Mercedes Benz, který nerespektoval dopravní značku, a nedal přednost vozidlu jedoucímu po hlavní komunikaci v ulici Nákladní.

vytisknout  e-mailem