Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

Cheb - Třikrát těžké zranění  

V neděli 29.5.2011 v době okolo 14:00 hod. řídil 19letý mladík neregistrovaný motocykl Honda, aniž by měl řidičské oprávnění na motocykl, směrem od Mariánských Lázních na Mnichov. V táhlé levotočivé zatáčce přes zákaz vodorovné značky začal předjíždět osobní vozidlo Ford Focus. Po předjetí osobního vozidla nezvládl řízení a sjel s motocyklem mimo vozovku, kdy při tomto ještě narazil do směrového sloupku. Mladík byl z motocyklu vymrštěn na příjezdovou cestu a motocykl byl vymrštěn zpět na vozovku v protisměru. 19letý mladík utrpěl těžké zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice v Plzni.
Ve stejném směru, zhruba o padesát minut později a o půl kilometru dál havaroval 25letý muž s motocyklem Kawasaki. Muž po projetí levotočivé zatáčky z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo vozovku, kde havaroval. Též byl se svým zraněním letecky transportován do nemocnice v Plzni. Obě dopravní nehody jsou stále v šetření.
Třetí nedělní nehoda se odehrála okolo 18:30 hod. u obce Aš. 66letý řidič osobního vozidla Dacia jel směrem od hraničního přechodu se SRN směrem ke kruhovému objezdu, kdy s vozidlem sjel vpravo mimo vozovku, narazil do svodidel, sjel do příkopu a následně byl vymrštěn i s vozidlem zpět na vozovku. Řidič při dopravní nehodě utrpěl těžké zranění a byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Dopravní nehoda je stále v šetření.

nprap. Bc. Martina Hrušková
Po 30. května 2011
 

vytisknout  e-mailem