Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

CHEB - Dvě  

Dne 17. června 2012 se na silnicích Chebského regionu staly dvě dopravní nehody. První dopravní nehoda byla v dopoledních hodinách v obci  Velká Hleďsebe, kdy šestašedesátiletý muž řídil motocykl Yamaha. Na křižovatce s ulicí Klimentovská zastavil a následně se rozjel, přičemž přehlédl osobní vozidlo VW Golf jedoucí po hlavní pozemní komunikaci směrem na obec Valy. Motocyklista začal prudce brzdit, ale přesto došlo ke střetu obou vozidel.  Při dopravní nehodě utrpěl zranění motocyklista a jeho spolujezdkyně, kteří byli převezeni do nemocnice a následně po ošetření byli z nemocnice propuštěni. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Ze zavinění dopravní nehody je podezřelý motocyklista.

Druhá dopravní nehoda se stala v podvečerních hodinách, kdy řídila šestadvacetiletá řidička osobní vozidlo Renault Twingo směrem od Chebu na Cetnov, kdy jí v levotočivé zatáčce mělo údajně ohrozit protijedoucí vozidlo tmavé barvy, které jí vjelo do její jízdní dráhy. Řidička, aby zabránila střetu obou vozidel, proto strhla řízení vpravo, kdy dostala s vozidlem smyk a poté havarovala vlevo mimo vozovku. Ke střetu obou vozidel nedošlo. Při dopravní nehodě utrpěla řidička lehké zranění bez omezení v běžném způsobu života. Alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou. Dopravní nehodu dále šetří dopravní inspektorát Cheb.
Zároveň tímto žádáme svědky této dopravní nehody, kteří by mohli podat jakékoli informace, aby se obrátili na bezplatnou linku 158, popřípadě své svědectví mohou podat na kterékoli policejní služebně.

pprap. Jiří Soukup
nprap. Bc. Martina Hrušková
18. června 2012
 

Odkazy do noveho okna

dopravní nehoda

dopravní nehoda 

Detailní náhled

dopravní nehoda

dopravní nehoda 

Detailní náhled

dopravní nehoda - motocyklista

dopravní nehoda - motocyklista 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem