Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Policie hledá svědky jedné z nich 

Na kruhovém objezdu „U Golema" v Domažlicích došlo dne 15. dubna 2010 v 13:45 hodin ke srážce dvou osobních vozidel.  Jednasedmdesátiletý řidič z Klatovska,  jedoucí s vozidlem  Seat Cordoba  ulicí Elišky  Krásnohorské,  při vjíždění do prostoru kruhového objezdu nedal přednost v jízdě  vozidlu   Škoda Pickup, jedoucímu po kruhovém objezdu. Následkem toho došlo ke střetu vozidel, při kterém nebyla zraněna žádná osoba. Požití alkoholu před jízdou bylo u obou řidičů vyloučeno provedenou dechovou zkouškou.  Způsobené škody byly vyčísleny na 6 000 korun.

Domažličtí dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 15. dubna 2010 v době od 06:30 do 16:30 hodin na parkovišti v Paroubkově ulici v Domažlicích.  Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem zde poškodil zaparkované vozidlo zn. Ford Mondeo  a poté z místa nehody ujel.  Na vozidle  Ford  Mondeo způsobil  škodu cca  2 000 korun.

Veškeré informace k výše uvedené dopravní nehodě přijmou policisté na lince 158 nebo na telefonním čísle 974 331 255. 

Na  křižovatce silnic č. I/26, III/19364 a III/19528 mezi obcemi Babylon, Březí, Újezd a Domažlice došlo včera v odpoledních hodinách ke srážce tří vozidel. Šestatřicetiletá řidička z Domažlicka, jedoucí s  vozidlem  Ford Mondeo  ve směru jízdy od obce Újezd na obec Domažlice,  nedala na křižovatce přednost v jízdě vozidlu zn. VW Caddy,  jehož  24letý řidič  jel po hlavní silnici ve směru jízdy od obce Babylon na obec Březí.  Následkem toho došlo ke střetu vozidel, po kterém bylo vozidlo VW Caddy odraženo do stojícího vozidla zn. Citroen Xsara,  jehož  36letý řidič  stál na hranici křižovatky ve směru jízdy od obce Domažlice a dával přednost v jízdě vozidlům jedoucím po hlavní silnici.  Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou.  Škody na vozidlech byly vyčísleny na 260 000 korun.
 

nprap. Vladislava Čejková

vytisknout  e-mailem