Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

KARLOVY VARY – Nekázeň řidičů stále trvá  

Dne 8. září 2012 v 10:15 hod. řídil řidič osobní vozidlo Renault Thalia. Na  křižovatce u přehrady Březová  při projíždění křižovatky ve směru od Karlových Varů na obec Březová odbočoval na vedlejší komunikaci, Nedal přednost vozidlu Škoda Octavia které jelo po hlavní komunikaci ve směru od Plzně na Karlovy Vary. Při nehodě řidiči nebyli zraněni.  
Lehká zranění utrpěli spolujezdci z vozidla Renault, po ošetření byli  propuštěni domů bez dalšího léčení. Alkohol u řidičů  vyloučen dechovou zkouškou. Odtah vozidel z místa nehody si zajistili sami řidiči. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna.  Škoda na vozidlech je 200000,-Kč
dopravní nehoda u přehrady 2dopravní nehoda u přehrady 2


Dne 8. září 2012 v 17:35 hod. řídil řidič osobní vozidlo BMW , na parkovišti u domu v Nové Roli, při couvání se plně nevěnoval řízení (nesledoval pravé zpětné zrcátko) a najel s vozidlem na svislou dopravní značku, kterou vozidlem vylomil z patky. Ke zranění osob nedošlo. Vozidlo si z místa nehody zajistil sám řidič.
Dechová zkouška na alkohol byla provedena s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. 
střet s dopravní značkoustřet s dopravní značkou

 
Dne 7. září 2012 v 18:30 hod. v Abertamech, na místní komunikaci v ulici Náměstí míru došlo k dopravní nehodě. Nezjištěný řidič zde řídil blíže nezjištěné nákladní vozidlo bílé barvy. Řidič se pravděpodobně plně nevěnoval řízení svého vozidla a narazil do třech kovových sloupků, které poškodil. Řidič z místa dopravní nehody ujel. Tuto událost viděl místní občan. Policie dopravní nehodu šetří.
 
Dne 8. září 2012 v 18:50 hod. řídil řidič osobní vozidlo  VW Golf, RZ  po ulici Říční v zahrádkářské kolonii v Karlových Varech. Zde se při otáčení řidič plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do zaparkovaného auta Seat Altea, Řidič policejní hlídce uvedl, že před jízdou požil alkoholický nápoj, konkrétně tři 12° 0,5 l piva. Byl vyzván k dechové zkoušce, to ale  odmítl, stejně jako podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Policisté řidiči zakázali  další jízdu a  zadrželi mu řidičský průkaz. Věc bude dále řešena ve  správním řízení.
 
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
10.9.2012
Odkazy do noveho okna

dopravní nehoda u  přehrady 1

dopravní nehoda u přehrady 1 

Detailní náhled

dopravní nehoda u  přehrady 2

dopravní nehoda u přehrady 2 

Detailní náhled

střet s  dopravní značkou

střet s dopravní značkou 

Detailní náhled

střet s dopravní značkou

střet s dopravní značkou 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem