Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Hledají se svědci 

     Dvě kolize, jejichž nehodový děj není zatím zcela přesně objasněn, jsou v těchto dnech šetřeny rokycanskými dopravními policisty. Ti žádají případné svědky níže popsaných nehod, nechť se přihlásí na jejich telefonní číslo 974 335 256 / 253, nebo na linku 158.
     K lehkému zranění cyklisty došlo 27. června 2012 v katastru obce Kříše. Dle zatím zjištěných informací měl být tento nezletilý cyklista před osmou hodinou ráno u domu číslo 139 předjížděn neznámým vozidlem a zřejmě při tomto došlo k zachycení zpětného zrcátka vozu a jízdní kolo. Následkem tohoto vyjel cyklista vpravo mimo komunikaci na travnatou plochu přerušenou vyvýšeným obrubníkem. Když cyklista  pak z obrubníku sjížděl došlo k jeho pádu  na vozovku a zranění. Řidič vozidla měl pokračovat bez zastavení dále v jízdě.
     K druhé nehodě došlo v noci z 30.6. na 1.7.2012 v obci Zbiroh. V ulici Šrámkova poškodil neznámý řidič zatím nezjištěného vozidla automobil značky MERCEDES Benz, který byl zaparkován před místní restaurací. Poté z místa odjel, aniž by vyrozuměl poškozeného, či policii. Dle zjištěných informací se mohlo jednat o vozidlo červené barvy.

nprap. Bc. Jana Tomková
2.7.2012

vytisknout  e-mailem