Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Viníci ujeli, policisté pátrají po svědcích 

     Dvě kolize, kdy jeden z účastníků z místa odjel, aniž by vyrozuměl majitele, nebo policisty, nyní šetří rokycanští dopravní policisté. Ti žádají případné svědky níže popsaných nehod, nechť se přihlásí na jejich telefonní číslo 974 335 256 / 253, nebo linku 158.
     Ve středu 26. září 2012 ráno  po osmé hodině došlo k nehodě  na komunikaci mezi Liblínem a Újezdem u Sv. Kříže. Neznámý řidič bílého  dodávkového vozu začal předjíždět před ním jedoucí nákladní vůz v době, kdy již byl předjížděn  vozem značky VW Passat. Jeho řidička ve snaze zabránit střetu strhla  řízení na levou stranu, přesto došlo k nárazu  pravé části jejího vozidla do  levého boku bílé dodávky. Řidič dodávkového vozu pokračoval však dále v jízdě, aniž by zastavil.
     Zřejmě po druhé hodině v noci 29. září 2012 došlo k nehodě v Bušovicích. Zde měl zatím nezjištěný řidič neznámého vozu poškodit zaparkované vozidlo značky ŠKODA Felicia, které stálo  při pravém okraji komunikace  ve směru jízdy ze středu obce Bušovice na obec Vitinka podél oplocení rodinného domu číslo 82.

nprap. Bc. Jana Tomková
2.10.2012

vytisknout  e-mailem