Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

KARLOVY VARY – Pád stromu, vzdálenost, drogy  

Na silnici ve směru od obce Vodná směrem na obec Hlinky jel řidič s  vozidlem Š Fabia,  náhle mu do jeho jízdního pruhu spadl na přední kapotu vozidla kmen stromu, který stál původně za svodidly. Kmen se pak  přehoupl na střechu a sjel po zadní části vozidla na komunikaci. Řidič z vozidlem zastavil a událost nahlásil na linku 158. Policisté z Bečova přijeli na místo a pomohli řídit  provoz. Ke zranění osob nedošlo. Škoda na vozidle je 30 000,-Kč.
 
V Karlových Varech na Západní ulici došlo ke střetu dvou vozidel. Řidička vozidla  VW Polo u budovy Pedagogicko-psychologické poradny zpomalila a chtěla odbočit na parkoviště, jejího zpomalení si však nevšimla řidička vozidla Seat Cordoba. Zřejmě si neponechala dostatečnou vzdálenost za vozidlem VW Polo a tak  došlo k nárazu do zadní části vozidla VW Polo.. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění jedné řidičky,  která byla po ošetření propuštěna do domácího léčení. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Dechová zkouška u řidiček byla negativní. Škoda na vozidlech je 27 000,-Kč.
 
 Trestně stíhán je muž z Karlových Varů, který dne 27.5.2013 řídil vozidlo v Karlových Varech po ulici Šmeralova pod vlivem ampetaminu. Při kontrole policisté zjistili, že není držitelem příslušného řidičského oprávnění a test na přítomnost drog byl u něho pozitivní. Podle výsledku vyšetření moči podezřelého je zřejmé, že byly pozitivně naměřeny amphetaminové deriváty v celkové koncentraci vyšší než 5,0 mg/l. Muž je stíhán pro přečin  Ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení.
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
dne 20.6.2013
Odkazy do noveho okna

bouračka - vzdálenost 1

bouračka - vzdálenost 1 

Detailní náhled

bouračka - vzdálenost 2

bouračka - vzdálenost 2 

Detailní náhled

pád stromu  2

pád stromu 2 

Detailní náhled

pád stromu 1

pád stromu 1 

Detailní náhled

ulomený strom

ulomený strom 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem