Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Policie hledá svědky 

Na křižovatce místních komunikací ulic Petrovická a 28. října v Domažlicích došlo v době od 22. ledna 2010 19:00 hodin do 25. ledna 2010 06:55 hodin k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič neznámého vozidla z neznámých příčin přejel do levé poloviny vozovky, kde za chodníkem na levé straně komunikace narazil do reklamní tabule, kterou poškodil.  Dopravní nehodu nenahlásil na policii a z místa odjel.  Poškozené firmě svým jednáním způsobil škodu 3 000 korun.

Policisté z oddělení dopravních nehod  žádají případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění dopravní nehody, aby je  kontaktovali na lince 158 nebo na telefonním čísle 974 331 255.

Dne 25. ledna 2010 v 04:30 hodin na místní komunikaci ve směru jízdy od obce Česká Kubice k nočnímu klubu Pyramida  došlo ke srážce osobního automobilu Opel Astra se zděným sloupkem elektrického vedení. Způsobené škody byly vyčísleny na 40 000 korun.  Vozidlo Opel řídil po předchozím požití alkoholických nápojů 30letý cizinec.  Ten se na místě  se podrobil dechové zkoušce přístrojem Dräger, při které mu bylo naměřeno 2,14 promile alkoholu v krvi. Při opakované dechové zkoušce pak  nadýchal 2,33 promile alkoholu v krvi.  Následně se v domažlické nemocnice podrobil  lékařskému  vyšetření  s odběrem krve. Při šetření dopravní nehody vyšlo dále najevo, že řidič nevlastní žádné řidičské oprávnění.  Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 

nprap. Vladislava Čejková

vytisknout  e-mailem