Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehody

České Budějovice - Svědci, ozvěte se policistům a pomozte objasnit průběh dvou dopravních nehod. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Jihočeští policisté žádají případné svědky dvou dopravních nehod, které se odehrály v krajském městě, aby pokud nehody viděli, neváhali a kontaktovali policisty na lince 158. Svými informacemi mohou  policistům pomoci  ve vyšetřování.

První výzva směřuje k dopravní nehodě, ke které došlo 29. září v 15.30 hodin odpoledne v ulici Litvínovická. Šestasedmdesátiletý muž tam na kole projížděl ulicí Litvínovická směrem k ulici Na Dlouhé louce, když mu do jízdní dráhy měl vběhnout pes. Poškozený v důsledku nárazu psa do předního kola, z něj upadl a způsobil si zranění, s kterými se doposud léčí. K druhé dopravní nehodě, jejíž svědky policisté žádají o pomoc, došlo v pátek 19. října kolem 20.30 hodin večer. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel po ulici Matice Školské, když se rozhodl odbočit vlevo do ulice Lidická, při odbočování se však dostatečně nevěnoval řízení a přehlédl v protisměru jedoucí cyklistku, které nedal přednost. Poškozené dvaašedesátileté ženě neposkytl žádnou pomoc a z místa nehody ujel.

Policisté předem děkují za jakékoliv informace směřující k objasnění těchto dvou dopravních nehod.

por. Bc. Lenka Holická, pisjc@mvcr.cz

21. října 2012

vytisknout  e-mailem