Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody

KARLOVY VARY – Narazila do svoditel 

Sedmadvacetiletá řidička osobního vozidla Ford, řídila auto po silnici ve směru od Prahy na Cheb. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou nepřizpůsobila rychlost mokrému povrchu a uvedla vozidlo do smyku. Následkem toho vyjela mimo komunikaci, kde narazila do betonových silničních svodidel. Při nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Dechová zkouška na alkohol byla negativní.  Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na 15 tisíc korun.
 
Dne 16. března 2012 kolem 19:00 hodiny řídil třiačtyřicetiletý muž osobní vozidlo VW Sharan po silnici ve směru od Plzně na Karlovy Vary. Při jízdě nedodržel bezpečnostní vzdálenost za vozidlem Renault pětašedesátiletého řidiče, který s vozidlem intenzivně brzdil z důvodu vběhnutí lesní zvěře do vozovky. Následkem toho došlo ke střetu přední části vozidla VW Sharan se zadní částí vozidla Renault.
 
Při dopravní nehodě byl zraněn řidič osobního vozidla Rernault a spolujezdkyně. Oba byli převezeni do nemocnice v Karlových Varech. S oběma řidiči byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem.  Způsobená škoda na vozidlech, byla předběžně odhadnuta na 50 tisíc korun.
 
por. Ing. Bc. Pavel valenta
23.04.2012

vytisknout  e-mailem