Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody, alkohol v dopravě

SOKOLOV, CHEB - 3 případy 

Sokolovsko - Přiznal, že usnul za volantem
Dne 30. prosince 2012 ve 23:30 hodin došlo na silnici III. třídy u obce Rovná k dopravní nehodě mezi vozidlem Citroen a pevnými překážkami. Řidič Citroenu jel ve směru od obce Sokolov směrem k obci rovná a na rovném úseku nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a povětrnostním podmínkám. Řidič policistům uvedl, že při jízdě dostal mikrospánek, následkem toho vyjel mimo komunikaci, kde narazil do směrového sloupku, sjel do příkopu, poté narazil do dopravní značky a nakonec do stromu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče. Záchranná služba ho převezla do Sokolovské nemocnice k ošetření. Dechovou zkouškou bylo vyloučeno požití návykových látek. Celková škoda je předběžně vyčíslena na 23 tis. Kč.

R6 - Střet s divokým prasetem
Řidič osobního vozidla Renault 28. prosince ve 21.00 hodin na rychlostní silnici R6 směrem z Karlových Varů na Sokolov srazil divoké prase. Zvíře vběhlo řidiči do dráhy jízdy v mírné levotočivé zatáčce z levé strany. Řidič již nedokázal střetu zabránit a do divokého prasete naboural pravou přední částí vozidla. Dechová zkouška byla negativní na požití alkoholických nápojů. Při nehodě nedošlo naštěstí k žádnému zranění. Škoda je předběžně vyčíslena na částku 35 tis. Kč.
 

Cheb - Řídil pod vlivem
Dopravní policisté z Chebu zahájili úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Dne 29. 12. 2012 před 01:00 hodin zastavili policisté 45letého muže ve vozidle Fiat v ulici Pastýřská v Chebu. Při silniční kontrole vyzvali řidiče k dechové zkoušce na alkohol. Řidič při opakovaném měření nadýchal 2,70 a 2,59 promile alkoholu. Muž souhlasil s odběrem krve v nemocnici. Na místě mu policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
31. prosince 2012
 

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem