Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody na Domažlicku

Hledají se svědci dopravních nehod 

K dopravní nehodě došlo v době od 7.července 2011- 17.00 hodin do 9. července 2011- 15 hodin na místní komunikaci v obci Kdyně, ulice Na Škarmaně tak, že zatím nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem při couvání narazil do oplocení rozestavěné chaty. Dopravní nehodu tento řidič neoznámil a z místa nehody odjel. Výsledky šetření nasvědčují tomu, že dosud nezjištěný řidič jel ve směru od konce chatových parcel ve směru do centra obce Kdyně. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Na ocelovém sloupku poškozeného oplocení byly nalezeny úlomky laku stříbrné barvy.
 
Další dopravní nehoda se stala na silnici II. třídy č. 19011 mezi obcemi Nová Ves a Hyršov dne 10. července 2011 v 21.00 hodin. V tomto případě dosud neznámý řidič nezjištěného vozidla jedoucí ve směru jízdy od obce Nová Ves na obec Hyršov při jízdě po přímém úseku z nezjištěných příčin náhle vjel vlevo do jízdní dráhy protijedoucímu nákladnímu automobilu značky RENAULT MASTER. Řidič nákladního vozidla ve snaze zabránit čelnímu střetu obou vozidel, strhnul řízení svého vozu vpravo, vyjel mimo komunikaci, kde narazil přední částí svého vozu do vzrostlého stromu. Čelnímu střetu obou vozidel se mu podařilo zabránit. Podle vyjádření řidiče nákladního vozidla se jednalo o osobní automobil BMW šedé barvy. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Alkohol byl u řidiče nákladního vozidla vyloučen dechovou zkouškou. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Na nákladním automobilu RENAULT MASTER vznikla škoda asi ve výši 40 000 korun.
Policie žádá případné svědky výše uvedených dopravních nehod, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Domažlice – dopravní inspektorát tel. 974 331 255 nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158.

12. 7. 2011
kpt. Ing. Zdeňka Vogeltanzová
 

vytisknout  e-mailem