Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Dopravní nehody na Jesenicku

Řidička se lekla náklaďáku a narazila do zábradlí 

 Ve čtvrtek 10. května se na Jesenicku odehrály dvě dopravní nehody, při kterých bylo způsobeno jedno lehké zranění a škoda téměř 30.000 Kč.

Okolo jedenácté hodiny dopolední projížděla 39letá žena ve voze zn. Renault Megane Scenic v Jeseníku okolo rybníku u hotelu M. Při řízení se lekla nákladního vozidla, které právě vyjíždělo z bývalého areálu Moravolen. Řízení strhla doprava a sjela za krajnici. Tady nejprve porazila stojan s označením autobusové zastávky, poté čelně narazila do zábradlí. Při dopravní nehodě utrpěl 16letý chlapec lehké zranění. Alkohol byl u řidičky na místě vyloučen dechovou zkouškou. Hmotná škoda je na vozidle předběžně vyčíslena na 20.000 Kč a na dopravním značení 7.000 Kč.

O půl hodiny později došlo v Bernarticích ke sražení cyklisty. Šestapadesátiletý muž chtěl odbočit na svém kole vlevo. Při odbočování však nedal znamení o změně směru jízdy a narazil do vozidla zn. Ford Mondeo, které ho již předjíždělo. Cyklista sice po nárazu upadl na vozovku, ale při tom neutrpěl žádné zranění. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

 

por. Ing. Tereza Neubauerová

11. května 2012

Odkazy do noveho okna

DN - Bernartice

DN - Bernartice 

Detailní náhled

DN - Bernartice

DN - Bernartice 

Detailní náhled

DN - Jeseník

DN - Jeseník 

Detailní náhled

DN - Jeseník

DN - Jeseník 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem