Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehody na jihu Čech

V sobotu zemřela na Strakonicku 37letá motorkářka. Na Písecku se na motocyklu těžce zranil o rok mladší motorkář. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Od začátku letošního roku zaznamenaly policejní statistiky na jihu Čech a Pelhřimovska bezmála 7 400 dopravních nehod, při kterých zahynulo 75 osob. Čtyřistapadesát řidičů zapřičinilo dopravní nehodu, protože před jízdou pili alkohol.

S těžkým zraněním vyvázl v sobotu odpoledne šestatřicetiletý motorkář z Písecka, který se svým motocyklem Yamaha projížděl po silnici III. třídy ve směru od obce Záboří na Číčenice. Po projetí zatáčky zřejmě nezvládl řízení svého stroje a vyjel do silničního příkopu, kde havaroval. Vozidlem rychlé záchranné služby byl převezen do písecké nemocnice.

K tragické dopravní nehodě došlo včera před 14:00 na Strakonicku. Sedmatřicetiletá motorkářka z Příbramska, která na motocyklu BMW jela po silnici I/4, havarovala mezi obcemi Volyně a Zlešice. Svým zraněním na místě nehody podlehla. Provedeným šetřením dopravní policisté zjistili, že žena zřejmě při projíždění ostré zatáčky nezvládla řízení a s motocyklem skončila v silničním příkopu.

vytisknout  e-mailem