Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody na Karlovarsku

V pondělí 14.7.2008 vyjeli policisté ke čtyřem dopravním nehodám 

Na parkovišti v Závodní ulici nezjištěný řidič poškodil zaparkované vozidlo a z místa nehody ujel, 31letý řidič z Chomutova u Damic způsobil dopravní nehodu, protože nedodržel bezpečnou vzdálenost za vozidlem.
Řidič nákladního vozidla nerespektoval zapnuté signalizační zařízení na železničním přejezdu u podniku Vlnap Nejdek. Došlo ke střetu osobního vlaku s nákladním vozidlem.
Při šetření dopravní nehody zjistili policisté, že 42letý řidič nákladní soupravy požil před jízdou alkohol. Nadýchal hodnotu 0,91 promile alkoholu. Ke zranění osob nedošlo, policisté řidičské oprávnění muži z Františkových Lázní zadrželi. U strojvedoucího byla dechová zkouška negativní.
Sedmiletou holčičku zachytilo zadními koly nákladní vozidlo Tatra. Dítě poskakovalo po krajnici vozovky v Cínové ulici v Březové. Pravděpodobně vkročilo do vozovky ve chvíli, kdy kolem projížděla Tatra. Holčička utrpěla lehká zranění, po ošetření lékaři byla hospitalizována v nemocnici, je na pozorování.   
Z trestného činu Jízda pod vlivem alkoholu je podezřelý 33letý muž z Plzně. Krátce před půlnocí byl v Toužimi kontrolován policejní hlídkou. Při kontrole policisté zjistili, že řidič před jízdou pil alkohol. To také potvrdil přístroj Drager, na kterém se ukázala hodnota 1,44 promile. Podnapilý řidič řídil vozidlo Škoda 120 L po Plzeňské ulici směrem od centra Toužimi k autobusovému nádraží. 

vytisknout  e-mailem