Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody na Rokycansku

Řidiči škodili a ujeli 

Dalšími dvěma kolizemi, které prozatím zůstavají nedošetřené, se v těchto dnech zabývají rokycanští dopravní policisté.

K první události došlo na parkovišti u obchodního domu ve Strašicích 13. července dopoledne. Zatím neznámý řidič poškodil dosud nezjištěným vozidlem oplocení rodinného domu a dvě vzrostlé tůje, které se vyskytují mezi parkovištěm a plotem. Neznámý řidič po sobě zanechal na místě nehody škodu  přesahující pět tisíc korun.

Druhou šetřenou nehodou, kdy viník z místa odjel, aniž by učinil potřebné kroky, je srážka nákladního vozidla s vedením. Řidič blíže nekonkretizovaného nákladního vozu s hydraulickou rukou jel 29. července v 10. 35 hodin dopoledne obcí Těně ve směru na Zaječov, přitom však měl pravděpodobně zdviženou hydraulickou  rukou poškodit telefonní a elektrické vedení ve výšce pěti metrů. Způsobené škody byly vyčísleny na 70 tisíc korun.

Popsané případy jsou nyní šetřeny dopravními policisty, kteří žádají případné svědky kolizí, kteří by mohli poskytnout informace důležité k řádnému a objektivnímu posouzení věci a odhalení viníka, nechť se jim přihlásí na telefonní čísla 974 335 256/251, nebo osobně na inspektorátu v rokycanské Komenského ulici (vedle hasičů).

nprap. Jana Tomková

 

vytisknout  e-mailem