Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody na Sokolovsku

Pět dopravních nehod  

Během víkendu došlo na Sokolovsku k pěti dopravním nehodám, při nichž havarovali tři motocyklisté, jeden řidič nákladního vozidla se střetl s lesní zvěří a jeden řidič, když  poškodil parovod , utekl od dopravní nehody.
Mezi obcí Loket a Nové Sedlo havaroval 40letý muž ze Sokolova. Jel na motocyklu Sužuji Hayabusa. Při odbočování na Nové Sedlo nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem, vlastnostem motocyklu a stavu komunikace, upadl na levý bok, vjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval. Dechová zkouška na alkohol byla negativní, řidič utrpěl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření, poté byl muž propuštěn do domácího léčení.
Dosud nezjištěný řidič jel s vozidlem Opel Vectra od Vintířova směrem na Nové Sedlo. Při projíždění pravotočivé zatáčky přejel do protisměru, následně mimo komunikaci, tam se střetl se sloupkem dopravní značky, následně se střetl s vedením parovodu, na kterém zůstal zaklíněný zadními koly vozidla. Po nehodě řidič z místa nehody odešel, aniž by splnil povinnost účastníka dopravní nehody. Škoda na parovodu je 10 000Kč.
Střet motocyklisty s osobním vozidlem – motocyklista těžce zraněn.
V obci Habartov došlo v blízkosti přechodu pro chodce k dopravní nehodě, kdy motocyklista jel po ulici 1.máje ve směru na Svatavu k obci Lítov. V blízkosti přechodu se pak střetl s osobním vozidlem. Motocyklista byl odhozen na zaparkované vozidlo. Utrpěl zranění, která si vyžádají víc než šest týdnů léčení. Nikdo jiný zraněn nebyl.
Motocyklistu v bezvědomí našel u silnice (přemostění u výjezdu na I/6) u Sokolova náhodný řidič. Muž z Dolního Rychnova jel na motocyklu nezjištěné RZ, nezjištěné tovární značky a typu. Motocyklista se střetl dopravním zařízením – směrovou deskou. Vlivem nárazu řidič vyjel mimo komunikaci, a poté byl vymrštěn zpět na komunikaci. ve směru jízdy.Tam ho nalezl náhodný řidič, který ihned přivolal sanitku. Motocyklista v bezvědomí skončil v nemocnici.
Mladému řidiči z Kynšperka naměřili policisté necelé dvě hodiny po půlnoci hodnotu 1,37 promile alkoholu v dechu.
S lesní zvěří se střetl řidiči nákladního vozidla na silnici u Stříbra ve směru na Bublavu. Asi 300 metrů za obcí Stříbro mu vběhla srna do jízdní dráhy. Pro krátkou vzdálenost už neměl řidič šanci střetu zabránit. Usmrcenou srnu si převzal pracovník mysliveckého sdružení, řidič zraněn nebyl.
Odkazy do noveho okna

motocykl

motocykl 

Detailní náhled

náraz do stromu

náraz do stromu 

Detailní náhled

přechody1

přechody1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem