Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody na zledovatělé silnici č. 1/6

KLADNO - Policisté, kteří zajišťovali místo nehody, se stali účastníky další kolize. 

 
Dnes v dopoledních hodinách řešili kladenští dopravní policisté havárii vozidla a tři dopravní nehody na silnici č. I/6. Jako první havarovala na 21,5 km komunikace ve směru na Karlovy Vary řidička Dacie Logan. Na namrzlé silnici nepřizpůsobila žena rychlost svého vozidla stavu a povaze komunikace a automobil se dostal do smyku a následně vyjel mimo vozovku, kde se převrátil na bok. Ke zranění osob nedošlo. Vzápětí jen několik metrů od této nehody nezvládl řízení na silnici, která byla pokryta ledovkou, sedmatřicetiletý řidič vozidla BMW. Nejprve narazil do středových svodidel, od kterých se odrazil a zůstal stát na pravé straně silnice. Řidič i v tomto případě vyvázl bez zranění a kolizi odnesly pouze plechy.
 
Když dopravní policisté zajišťovali místo nehody, stali se sami účastníky další srážky. Do vozidla v barevném provedení Policie ČR se zapnutým světelným znamením narazil osmašedesátiletý řidič Škody Fabia. Ten na zledovatělé silnici nedobrzdil za sanitním vozem, který v levém pruhu náhodně projížděl místem nehody. Narazil do sanity zezadu a odrazil se na policejní vozidlo. V tom byla v době srážky policistka, která utrpěla lehčí zranění, se kterým byla převezena k ošetření do kladenské nemocnice.
 
Poslední nehoda v tomto úseku se stala několik minut nato. Pětačtyřicetiletá žena, která řídila osobní automobil Škoda Superb v pravém jízdním pruhu, brzdila před vozidlem hasičského záchranného sboru, které pomáhalo zajišťovat místo nehod. Aby zabránila střetu s tímto automobilem, začala na náledí prudce brzdit, dostala smyk a vyjela mimo komunikaci, kde narazila do svodidel. I v tomto případě se vše obešlo bez zranění. Škoda byla na všech vozidlech předběžně vyčíslena na cca 300.000.- Kč. Alkohol byl u všech účastníků vyloučenna místě provedenými dechovými zkouškami.
 
nprap. Michaela Nováková
23.1.2014
Odkazy do noveho okna

DN - 1/6 - auto P ČR

DN - 1/6 - auto P ČR 

Detailní náhled

DN - 1/6 - auto P ČR

DN - 1/6 - auto P ČR 

Detailní náhled

DN - 1/6 - auto P ČR

DN - 1/6 - auto P ČR 

Detailní náhled

DN - 1/6 - auto P ČR

DN - 1/6 - auto P ČR 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem