Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

ROKYCANSKO - Včerejšího dne vyjížděli dopravní policisté ke dvěma dopravním nehodám. Obě nehody se obešly bez zranění.  

     Policisté z dopravního inspektorátu v Rokycanech vyjížděli včerejšího dne ke dvěma dopravním nehodám. Obě dopravní nehody se obešly bez zranění zúčastněných osob. 
     K jako první nehodě vyjížděli muži zákona po sedmé hodině ranní. Mezi obcemi Bezděkov a Břasy, okr. Rokycany 20letý řidič ve vozidle tovární značky Renault na namrzlé vozovce neměl zvládnout řízení, vozidlo se dostalo do smyku a vyjelo mimo komunikaci do příkopu. Dechová zkouška byla vyloučena a dopravní nehoda byla zaznamenána na euroformulář. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 9 tisíc korun a řidiči byla uložena bloková pokuta.
     Ke druhé nehodě směřovali policisté v dopoleních hodinách na komunikaci mezi obcemi  Mýto a Cheznovice, okr. Rokycany. Řidička ve věku 30 let ve vozidle Škoda Fabia neměla zvládnout řízení při projíždění zatáčky, vjela do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem tovární značky škoda Felicie, ve kterém na místě řidiče seděl 69letý muž. Dechovými zkouškami u obou účastníků byl vyloučen alkohol a řidička byla na místě vyřešena v blokovém řízení. Nehoda byla zaznamenána na euroformulář.

nprap. Hana Kroftová
11. února 2014

vytisknout  e-mailem