Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehody si vyžádaly tři zraněné

JIHLAVSKO: Řidiči se při jízdě dopustili dopravních přestupků 

Ve středu 18. září došlo v Pávově ke střetu dvou vozidel. Před půl jedenáctou dopoledne jel řidič s vozidlem Audi od ulice Pávovská směrem k Antonínovu Dolu. Při projíždění zatáčky přejel do protisměru, kde narazil čelně do protijedoucího automobilu Škoda Felicia. Při dopravní nehodě se zranila osmasedmdesátiletá spolujezdkyně z vozidla Škoda Felicia, která byla převezena do jihlavské nemocnice. Policisté provedli u řidičů dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili. Škodu na vozidlech vyčíslili na 165 tisíc korun. Osmadvacetiletý řidič automobilu Audi se dopustil dopravního přestupku, za který mu policisté uložili blokovou pokutu.
 
Ve středu 18. září se při havárii zranil osmnáctiletý řidič vozidla Škoda Octavia. Před třetí hodinou odpoledne jel po silnici mezi obcemi Poděšín a Skrýšov. Při projíždění zatáčky vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy dostal na zablácené vozovce smyk, s vozidlem vyjel mimo komunikaci, kde auto narazilo do stromu. Při dopravní nehodě se řidič zranil a byl převezen na ošetření do jihlavské nemocnice. Policisté u něho provedli dechovou zkoušku, při které požití alkoholu u řidiče vyloučili. Škodu na vozidle vyčíslili na šedesát tisíc korun. Mladý řidič se dopustil dopravního přestupku, za který mu policisté uložili blokovou pokutu.
 
Ve středu 18. září způsobil před třetí hodinou odpoledne dopravní nehodu u obce Helenín řidič vozidla Škoda Octavia. Jednadvacetiletý muž jel s automobilem ve směru od Jihlavy. Při otáčení do protisměru přehlédl za sebou jedoucí vozidlo Fiat Uno, do kterého automobilem narazil. Při dopravní nehodě se zranil jednapadesátiletý řidič fiatu, na ošetření byl převezen do jihlavské nemocnice. Policisté provedli u řidičů dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili. Na obou vozidlech vznikla celková škoda devadesát tisíc korun. Řidič škody se dopustil dopravního přestupku, za který mu policisté uložili blokovou pokutu.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
19. září 2013 

vytisknout  e-mailem