Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dopravní nehody - Trutnovsko

Čelní náraz odnesly plechy 

Nehoda v Mladých Bukách
Čelní náraz vozidel se obešel naštěstí bez zranění. V pondělí 8. 8. 2011 po páté hodině odpoledne jel směrem od Hertvíkovic do Mladých Buků dvacetiletý řidič s vozidlem značky Škoda Felicia. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal s felicií na mokré silnici smyk. Přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Mercedes Benz Viano. Požití alkoholických nápojů u řidičů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Hmotné škody na vozidlech jsou vyčísleny na 310 tisíc korun.

 

Střet dvou vozidel v Trutnově
Krátce před sedmou hodinou večer 8. 8. 2011 došlo na výjezdu z parkoviště Family Centra v Trutnově k dopravní nehodě. Řidič osobního vozidla značky BMW při vyjíždění z parkoviště do ulice Pampelišková zřejmě nerespektoval dopravní značku „Dej přednost v jízdě“. Vozidlu Ford Sierra, které přijíždělo z levé strany, nedal přednost v jízdě a následně došlo ke střetu. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Ke zranění osob nedošlo a hmotné škody jsou odhadnuty na 20 tisíc korun. U vozidla BMW muži zákona zjistili, že nemá platnou technickou prohlídku. Nehoda je v šetření dopravních policistů. 

 

Policisté pátrají po řidiči
Neznámý řidič s vozidlem Hyundai Tuscon poškodil zaparkované nákladní vozidlo značky Fiat Dobló. Dopravní nehoda se stala v neděli 7. 8. 2011 před čtvrtou hodinou ranní na ulici Ivana Olbrachta v Trutnově. Z dosud nezjištěných důvodů řidič tusconu narazil do levé přední části nákladního vozidla fiat a z místa nehody bez nahlášení ujel. Majitelce vozidla způsobil škodu za 15 tisíc korun. Policisté po viníkovi pátrají.
Policie žádá občany, kteří by mohli k této nehodě podat jakoukoliv informaci, aby zavolali na linku 158 nebo přímo Dopravní inspektorát v Trutnově.

nprap. Věra Krejčová
9. 8. 2011
 

Odkazy do noveho okna

Mladé Buky 8.8.

Mladé Buky 8.8. 

Detailní náhled

Trutnovsko

8.8. Mladé Buky  

Detailní náhled

TU Olbrachta 8.8.

TU Olbrachta 8.8. 

Detailní náhled

TU Olbrachta 8.8.

TU Olbrachta 8.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem