Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dopravní nehody - výzva

Policisté hledají svědky dopravních nehod. 

Novojičínští policisté žádají svědky dopravních nehod o informace a podrobnosti k úspěšnému dořešení těchto dopravních nehod.

Dne 24. dubna minulého roku krátce po 19. hodině došlo na silnici I/48 v katastru obce Starý Jičína k dopravní nehodě mezi dvěma osobními motorovými vozidly. K dopravní nehodě došlo dle prvotního šetření tak, že řidič vozidla VW Passat, který jel v levém jízdním pruhu ve směru na Nový Jičín, kdy mu náhle z protisměru přejelo do jeho jízdního pruhu osobní vozidlo Renault Megane, nestačil zareagovat a došlo k čelnímu střetu vozidel. Po nehodě skončilo vozidlo VW Passat stát u levé krajnice a druhé vozidlo Renault Megane u pravé krajnice. Ve vozidlech jeli jen řidiči, kteří utrpěli zranění a následně byli převezeni do novojičínské nemocnice. Dle dosud  zjištěných informací, vozidlo, jehož řidič způsobil dopravní nehodu se nepodařilo zjistit. Oba řidiči svou vinu popírají.

Policisté žádají svědky, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace,  aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na novojičínský dopravní  inspektorát, skupinu dopravních nehod, prap. Vavrošovi, číslo tel. 974 735 580 nebo na linku 158.

Foto zde :  foto1    foto2


Dopravní nehoda - výzva  policie


Ve čtvrtek 20. srpna letošního roku okolo šesté hodiny ranní došlo na přechodu pro chodce v Novém Jičíně ke střetu chodce s cyklistou. Chodec přecházel přechod pro chodce na ulici Palackého poblíž křižovatky s ulicí Vančurova ve směru k autobusovému nádraží, kdy jej zleva srazil přijíždějící cyklista. Následně došlo ke střetu chodce s cyklistou a oba upadli na vozovku. Když z vozovky vstali, zeptali se jeden druhého jaké utrpěli zranění. Oba shodně uvedli, že se jim nic nestalo. Cyklista nasedl na kolo a odjel. Chodec dále pokračoval na autobusové nádraží. Následně chodec zjistil, že utrpěl lehké zranění.


Policisté žádají cyklistu nebo svědky, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace,  aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na novojičínský dopravní inspektorát, skupina dopravních nehod, prap. Vavrošovi, telefonní číslo 974 735 580 nebo na linku 158.

 

Foto zde:    foto1

vytisknout  e-mailem