Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní nehody z 1.9.2008

Tři dopravní nehody - jedna osoba zraněna 

První zářijový den policisté šetřili tři dopravní nehody. jedna osoba byla lehce zraněna. Hmotné škody jsou vyčísleny téměř na 200.000 Kč. Příčiny -nepřizpůsobení rychlosti jízdy, nevěnoval se řízení vozidla, nezajištěný náklad
 
 
DN Zalažany-Chroustovice DN Zalažany-Chroustovice
Vozidlo skončilo na střeše
 
Dne 1.9.2008 v deset hodin mezi obcemi Zalažany a Chroustovice 37letá řidička vozidla Ford Mondeo z Pardubic nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem. Při průjezdu levotočivé zatáčky dostala s vozidlem smyk, sjela do příkopu a  pokračovala v jízdě na louku, kde se vozidlo převrátilo na střechu. Řidičku z vozidla vyprošťovali hasiči. Převezena byla s lehkým zraněním do nemocnice v Chrudimi. Hmotná škoda na vozidle činí 150.000 Kč. Dopravní nehodu dále šetří policie.
 
DN Rosice-Dobrkov DN Rosice-Dobrkov
Nezvládl zatáčku
 
Téhož dne po patnácté hodině mezi obcemi Rosice a Dobrkov 21letý řidič vozu Ford Mondeo z Chrasti po projetí levotočivou zatáčkou najel na pravou krajnici a  havaroval mimo vozovku. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hmotná škoda na vozidle se odhaduje na 25.000 Kč. Policisté  dopravní nehodu projednali na místě a řidiči byla uložena  bloková pokuta  2.000 Kč.
 
DN Lukavice- štěrk DN Lukavice- štěrk
Padající štěrk poškodil vozidlo
 
V katastru obce Lukavice dne 1.9.2008 v 15:30 si řidič nákladního vozidla Tatra řádně nezajistil náklad. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou se vozidlo naklonilo a z nákladového prostoru se uvolnil štěrk. Ten se vysypal z vozidla v okamžiku, kdy kolem projížděl osobní automobil BMW. Padající štěrk osobní vůz poškodil. Hmotná škoda činí 20.000 Kč. I tato nehoda byla vyřízena na místě a policisté uložili řidiči nákladního automobilu pokutu  2.000 Kč.
DN Lukavice1 - štěrk DN Lukavice1 - štěrk

vytisknout  e-mailem