Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dopravní nehody z víkendu

SEMILSKO - V jedné obci nedaleko Turnova havaroval časně ráno s autem řidič, který usnul za volantem a porazil oplocení před domem. O několik hodin později došlo k dopravní nehodě tří aut na druhém konci okresu.  

V sobotu 14. listopadu ráno ve čtvrt na čtyři projížděl osobním vozidlem značky Renault obcí Modřišice mladý řidič. Za volantem ho přepadl spánek a sjel mimo silnici, kde bočně narazil do plotu. Při nehodě ke zranění osob nedošlo. Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Celková škoda byla stanovena na částku 50 000 korun. Za tento přestupek byla řidiči udělena bloková pokuta.

463SM006.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tentýž den ráno krátce po deváté hodině došlo na silnici II. třídy číslo 293 k dopravní nehodě tří osobních vozidel, které jeli ve směru od Martinic na Horka u Staré Paky. Při průjezdu obcí Studenec řidič prvního vozidla značky Škoda Superb vzhledem k situaci v silničním provozu zastavil. Za ním zastavil i řidič druhého vozidla značky Chevrolet. Muž za volantem třetího automobilu značky Škoda Octavia nestačil dobrzdit a narazil do Chevroletu, kterého odrazil na Škodu Superb. Při nehodě byla lehce zraněna spolucestující z prostředního auta. Všichni tři řidiči se podrobili dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Celková škoda byla stanovena na částku 50 000 korun. Věc šetří policisté z dopravního inspektorátu v Semilech.

464SM10.JPG

 

 

 

 

 

 

 

16. 11. 2015
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem