Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní omezení na Havlíčkobrodsku

HAVLÍČKOBRODSKO: Z důvodu opravy mostu potrvá uzavírka komunikace v Havlíčkově Brodě až do konce září  

Oprava mostu v Havlíčkově Brodě


Z důvodu opravy mostu je v termínu od 16.4. do 30.9.2012 uzavřena komunikace č. II/150 v Havlíčkově Brodě. Uzavírkou je úplně vyloučen provoz pro vozidla a je řízen dopravními značkami.

Trasa objížďky je vedena pro veškerou dopravu ve směru od opravovaného mostu po silnici č. II/150, po světelnou křižovatku se silnicí č. I/38, dále po této komunikaci ulice Masarykova po světelnou křižovatku se silnicí I/34 (obchvat) a dále po okružní křižovatce a poté vpravo zpět na silnici č. II/150 v Havlíčkově Brodě a to oboustměrně. (délka objízdné trasy cca 7 km).


 Rekonstrukce komunikace v obci Havlíčkova Borová

Z důvodu rekonstrukce je od 2.4. do 31.8. 2012 uzavřena komunikaceč. III/3507 v úseku od křižovatky s III/35013 po konec obce Havlíčkova Borová směrem na Přibyslav.


Objízdná trasa pro dopravu do 12 tun je vedena ze směru od centra obce po silnici č. III/35013 dále přes obec Malá Losenice po křižovatku se silnicí III/3507 a zde vpravo zpět na silnici č. III/3507 a to obousměrně.

Objízdná trasa pro dopravu nad 12 tun je vedena ve směru od Ždírce nad Doubravou po silnici č. II/345 po křižovatku se silnicí I/37 v obci Ždírec, dále po této komunikaci přes obce Krucemburk, Vojnův Městec a Stržanov do Žďáru nad Sázavou a dále po silnici č II/350 přes obec Modlíkov a to obousměrně.


 Oprava propustku v obci Jitkov

Do 10.5. 2012 potrvá úplná uzavírka silnice první třídy I/34 u obce Jitkov z důvodu opravy propustku.

Objízdná trasa pro veškerý provoz – vede obousměrně od uzavřeného úseku po silnici I/34 přes Krátkou Ves a dále po silnici I/19 přes Pohled, Simtany, Stříbrné Hory, Keřkov, Přibyslav, Ronov nad Sázavou, Nové Dvory, Sázavu do Žďáru nad Sázavou a dále ze Žďáru na Sázavou do Ždírce nad Doubravou přes Stržanov, Vojnův Městec, Krucemburk na křižovatku se silnicí I/34 ve Ždírci n.Doubravou a dále po silnici I/34 přes Nové Ransko na křižovatku se silnicí III/3508 u obce Jitkov.

por. Bc. Jana Mazoruová, komisař
20.4. 2012

 

vytisknout  e-mailem