Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní omezení. Řidiči pozor!

PLZEŇ - Na plzeňských komunikacích dojde na několika místech k omezení provozu. Policisté žádají řidiče o respektování dopravních značení. 

V měsíci dubnu letošního roku dojde na několika místech k dopravním uzavírkám. Převážně se jedná o rekonstrukce povrchu vozovek či jiné opravy. Policisté žádají řidiče, aby svou jízdu bezpečně přizpůsobili dopravním podmínkám, daným uzavírkám a respektovali umístěné dopravní značení. 

ulice K Sinoru 20. - 30.4.2020

Z důvodu pokládky kanalizace dojde v termínu od 20. do 30. dubna 2020 k částečné uzavírce komunikace ulice K Sinoru v Plzni - Lhotě, a to v úseku okolo zahrad až k ulici K Rybníčku. Omezení dopravy se netýká BUSu. Objízdná trasa bude vedena po souběžných místních komunikacích.

ulice Tyršova 20. 4. - 15. 11. 2020

Oprava povrchu na silnici I/26 ulice Tyršova - v termínu od 20.4. – 15.11.2020. Omezení dopravy bude probíhat v několika etapách, vždy bude průjezdný alespoň jeden jízdní pruh pro každý směr. Oprava se realizuje v úseku od křižovatky U Jána k ulici Pobřežní.

ulice Husova 20. - 26. 4. 2020 

Oprava výtluků na ulici Husova – v termínu od 23. – 26.4.2020 . Dopravní omezení bude značeno svislým dopravním zančením - zákaz vjezdu, a to od křižovatky s Klatovskou ulicí k ulici Kardinála Berana. Omezení provozu se nedotkne průjezdu autobusů.

nprap. Veronika Hokrová
17. dubna 2020

vytisknout  e-mailem