Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dopravní omezení v Opočně a okolí

RYCHNOVSKO - Cyklistický závod Grand Prix Královéhradeckého kraje 

V sobotu 17. srpna 2013 čeká Opočno a další obce v okolí omezení v dopravě. Na náměstí startuje Velká cena Královéhradeckého kraje v cyklistice. Dopoledne se jede druhý ročník hobby maratonu v délce 108 kilometrů, odpoledne pak kategorie Elite.

Grand Prix Královéhradeckého kraje  začíná maratonem v 11:00, kategorii Elite a U23 odstartuje ve 13:00. Zhruba o dvě hodiny později bude možné sledovat celkem 6 závěrečných okruhů kolem Opočna.
Na křižovatkách budou policisté spolu se strážníky městských policií zajišťovat bezpečný průjezd pelotonu závodu. Po průjezdu služebnícho vozidla Policie ČR policisté před pelotonem zastaví provoz k trase závodu a po projetí pelotonu a doprovodných vozidel provoz na křižovatkách opět obnoví.

Níže uvedený průjezd pelotonu křižovatkami je pouze orientační, vychází z propozic pořadatele.
Trasa závodu:
Opočno – Přepychy – Záhornice – Semechnice – Opočno – Dobruška – Ohnišov – Rokole – Olešnice v Orlických horách – Sedloňov – Deštné v Orlických horách – Orlické Záhoř – Komáří Vrch – Horní Rokytnice – Rokytnice v Orlických horách – Pěčín – Javornice – Jaroslav – Rychnov nad Kněžnou – Lukavice – Kvasiny – Solnice (silnice č. II/321) – Byzhradec – Houdkovice – Trnov – Záhornice – Semechnice – Opočno.
Dále trasa závodu vede po okruhu (jede se 6 x), který bude jednosměrně uzavřen - Opočno – Přepychy – Záhornice – Semechnice – Opočno.

Všechny motoristy i ostatní účastníky silničního provozu žádáme o zvýšenou pozornost, ohleduplnost a respektování pokynů pořadatelů.

por. Mgr. Alena Kacálková
16. srpna 2013

 

vytisknout  e-mailem