Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní policisté hledají cyklisty

KARLOVY VARY - Dopravní policisté hledají cyklisty 

Dopravní policisté pátrají po ženě cyklistce, která je podezřelá ze zavinění dopravní nehody, ke které došlo dne 14.srpna 2012, v době kolem 17:40 hodin. Doposud neznámá cyklistky měla jet na jízdním kole v Ostrově, po ulici Karlovarská směrem na Karlovy Vary.
 
Zde při přejíždění z jednoho jízdního pruhu do druhého ohrozila za ní jedoucí autobus. Řidič autobusu aby zabránil střetu s cyklistkou, začal intenzivně brzdit. Následkem toho došlo k pádu cestujícího a k jeho zranění.
 
Hledaná žena (cyklistka) jela společně s mužem (cyklistou). Oba měli na sobě stejný cyklistický dres, pravděpodobně bílé nebo v kombinaci bílé, červené, stříbrné barvy. Na nohou měli cyklistické elastické kalhoty v délce po kolena ve stejném barevném provedení. Oba měli jet na horských kolech ve stejném barevném provedení.
 
Cyklistka měla na hlavě cyklistickou helmu ve stejném barevném provedení jako cyklistický dres. Žena byla ve věku přibližně 20-30 let, štíhlé sportovní postavy a měla tmavé vlasy v délce pod ramena. Muž byl ve věku přibližně 30-40 let.
 
Oba cyklisté poté z místa odjeli směrem na Karlovy Vary. Dopravní policisté žádají cyklistku, aby kontaktovala bezplatnou lince 158 nebo přímo skupinu dopravních nehod na telefonním čísle 947 366 408. Na těchto telefonních číslech také přijmou jakoukoliv informaci o cyklistech.
 
por. Ing. Pavel Valenta
16.08.2012

vytisknout  e-mailem