Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté hledají řidiče i majitele psa

TACHOVSKO - Řidiči i nadále ujíždějí od dopravních nehod. Policisté se s žádostí o pomoc se obracejí na veřejnost. 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky tří nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala na Nový rok kolem 19:00 hod. na silnici číslo 230 u obce Černošín. Od Černošína ve směru na Víchov jel 32letý řidič s vozidlem Škoda Octavia. Při jízdě mu náhle do cesty vběhl pes, do kterého řidič narazil a usmrtil. Jednalo se o většího krátkosrstého křížence černé barvy s bílou náprsenkou a bílými tlapkami. Kolem krku měl černý obojek s kovovými ozdobami ve tvaru psích tlapek – viz foto. V souvislosti s tím policisté hledají majitele usmrceného psa.
     K další nehodě došlé 8. ledna letošního roku mezi 16:00 hod. a 19:00 hod. v obci Stříbro v ulici Západní předměstí. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil fasádu domu č. p. 869 a z místa ujel.
     Třetí nehoda se stala 9. ledna letošního roku kolem 16:00 hod. na silnici II. třídy číslo 199 v katastru obce Částkov. Od Tachova směrem na Trnovou jel dosud neznámý řidič nákladního vozidla značky Scania s návěsem. Při projíždění pravotočivé zatáčky se ze střechy návěsu uvolnil led, který spadl na přední část protijedoucího vozidla značky Peugeot Boxer a vozidlo poškodil. Neznámý řidič kamionu pokračoval dál v jízdě.

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
17. 1. 2019

Odkazy do noveho okna

střet se psem

střet se psem 

Detailní náhled

střet se psem

střet se psem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem