Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní policisté hledají svědky

KARLOVY VARY - Dopravní policisté hledají svědky  

Karlovarští policisté hledají svědky tří dopravních nehod. K první nehodě došlo podle tvrzení 17 letého chodce dne 12. listopadu 2012 kolem 07:30 hodiny. Doposud nezjištěný řidič v osobním vozidle AUDI, stříbrno-šedé až do černé barvy, řídil vozidlo od ulice Nábřeží Osvobození k mostu 1. Máje. Na vyvýšeném přechodu pro chodce nedal přednost 17 letému chodci, který přecházel přes přechod pro chodce ve směru od ulice Varšavská k mostu 17. listopadu. Na přechodu došlo ke střetu vozidla s chodcem. Následkem tohoto střetu upadl chodec na zem. Dopravní policisté žádají řidiče tohoto vozidla, aby je kontaktoval na bezplatné telefonní lince 158 nebo přímo skupinu dopravních nehod na čísle 974 366 408.
 
Další nehoda, kterou policisté vyšetřují se stala dne 21.12.2012. Zde řídil šestatřicetiletý řidič osobní vozidlo Škoda Ovtavia, po komunikaci ulice T.G.Masaryka ve směru od ulice Horova směrem na ulici Západní. Na tříramenné křižovatce ulic T.G.Masaryka a náměstí Republiky měl vjet do křižovatky na červený signál "Stůj" a nedat přednost vozidlu Renault Twingo, které přijíždělo od Chebského mostu a které jelo na zelený signál "Volno". Dopravní policisté žádají svědky této dopravní nehody, aby kontaktovali bezplatné telefonní lince 158 nebo přímo dopravní policisty na 974 366 408.
 
K třetí nehodě došlo dne 21. prosince 2012 kolem 09:00 hodiny. Zde doposud neznámý řidič řídil osobní vozidlo po ulici Hybešova směrem na ulici Dolní Kamenná. Při vyjíždění z vedlejší komunikace na hlavní komunikaci ulice Dolní Kamenná nerespektoval svislé dopravní značení "Dej přednost v jízdě". Zde nedal přednost vozidlu Peugeot řízení šestatřicetiletým mužem, které právě projíždělo po ulici Dolní Kamenná ve směru na Sokolov. Aby nedošlo ke střetu mezi vozidly, tak řidič strhl řízení vlevo a najel na obrubník, kde narazil do svodidel. Neznámý řidič z místa nehody ujel. Dopravní policisté žádají svědky této dopravní nehody, aby kontaktovali bezplatné telefonní lince 158 nebo přímo dopravní policisty na 974 366 408.
 
por. Ing. Pavel Valenta
31.12.2012

vytisknout  e-mailem