Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod

DOMAŽLICKO - Svědci by mohli pomoci objasnit příčinu a průběh nehod 

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by pomohli objasnit průběh i totožnost neznámého řidiče.    
     Dopravní nehoda se stala dne 28. dubna 2013 v 05:00 hodin ve Staňkově na silnici I/26 v ulici Americká. Řidič osobního vozidla značky Renault Clio jedoucí ve směru od obce Křenovy na obec Ohůčov. Na přímém úseku pozemní komunikace vjel do protisměru, najel na levou krajnici, vyjel mimo vozovku, kde narazil do betonové propusti v silničním příkopu, do stromu a oplocení domu. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče. Hledáme svědky dopravní nehody, kteří by mohli pomoci objasnit příčinu a průběh této nehody.
     K další dopravní nehodě došlo dne 6. května 2013 v 23:00 hodin na silnici mezi obcemi Radonice a Chrastavice. Nezjištěný řidič osobního vozidla tovární značky Ford Mondeo RZ 4P0 3758 na přímém úseku najel na pravou krajnici a poté havaroval v pravém silničním příkopu. Z místa nehody řidič odešel, aniž by dopravní nehodu nahlásil na policii.
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
10. května 2013
 

vytisknout  e-mailem