Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dopravní policisté hledají svědky dvou nehod

LIBERECKO - Můžete-li pomoci, volejte linku 158. 

     Dopravní policisté se obracejí se žádostí o pomoc na případné svědky následujících dvou nehod, pokud k událostem máte co říci, kontaktujte je prosím.

     Dne 4. června kolem 15.15 projížděl po Národní ulici v Liberci na jízdním kole ve směru ke křižovatce s ulicí Daliborova 41 letý cyklista. Ten právě v křižovatce nedal přednost zprava jedoucímu osobnímu vozidlu červené barvy blíže nezjištěné výrobní značky a střetl se s ním. Následně upadl na silnici , aniž by se nějak viditelně poranil. Řidič červeného vozidla zastavil na místě a nabízel mu pomoc, tu ale cyklista odmítl v domnění, že je vše v pořádku. Později ho začala bolet hlava a lékaře nakonec vyhledat musel. Policisté žádají svědky události i samotného řidiče červeného osobního vozidla, aby se jim ozvali a pomohli jim zmapovat průběh nehody. Kontaktovat můžete linky 158, 974 466 250 nebo 974 466 577.

     Další nevyjasněná nehoda se měla stát 12. června na autobusovém nádraží v ulici Vančurova v Liberci kolem 16.15. V tu dobu 50 letý  řidič společnosti Busline a. s.  zajížděl na nástupiště č. 16, aby nabral cestující na linku Liberec - Nový Bor, která má ze zastávky odjezd v 16.15.  Při najíždění k zastávce měl tento řidič pravým zpětným zrcátkem zasáhnout 48 letého cestujícího do hlavy a pak celou událost popřít. Zasažený muž si později stěžoval na nevolnost a bolesti hlavy. Policisté uvítají k této nehodě veškeré informace vedoucí k jejímu objasnění. Kontaktovat lze linku 158 nebo kteroukoliv služebnu Policie ČR.

    

por. Bc. Ivana Baláková
24. června 2014

vytisknout  e-mailem