Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dopravní policisté hledají svědky dvou událostí

ČESKOLIPSKO - Můžete pomoci ? 

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dvou dopravních událostí na Českolipsku. První se stala dne 3. července 2014 kolem 11.35 v obci Zahrádky. Zde zatím nezjištěný řidič pravděpodobně osobního vozidla značky Škoda Fabia tmavě modré barvy,  jedoucí ve směru od hlavní silnice na Karasy,  krátce vyjel do protisměru takzvanou myškou. V té době projížděl v opačném směru cyklista, který musel před vozidlem strhnout řízení ke krajnici a přitom upadl na silnici. Lehce se přitom zranil a musel být následně převezen sanitou na ošetření do nemocnice. Neznámý řidič, který má jeho pád na svědomí, na místě nehody ani nezastavil. Policisté nyní po jeho totožnosti pátrají.

     Dopravní policisté také objasňují poškození osobního vozidla značky BMW, které parkovalo 10. července 2014 od 12.00 do 13.00 na parkovišti u restaurace Hostinec Na Staré poště v obci Zahrádky. V průběhu této doby nezjištěný řidič blíže neustanoveného nákladního vozidla svým dopravním prostředkem poškodil levý bok a přední část auta a z místa nehody odjel, aniž by na sebe  majitelce BMW zanechal kontakt.

     Pokud existují svědci k popsaným dopravním událostem, uvítají policisté svědectví o jejich průběhu nebo informace vedoucí k vypátrání dosud neznámých účastníků těchto nehod. Veškeré informace přijme známá tísňová linka Policie ČR 158 nebo můžete v pracovní dny v čase od 7.00 do 15.00 kontaktovat linky 974 471 815 nebo 974 471 825.

 

por. Bc. Ivana Baláková
18. července 2014

 

vytisknout  e-mailem