Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté hledají svědky nehod

PLZEŇ - VENKOV – Viníci ujeli od dopravních nehod. Policisté po nich pátrají. 

Dopravní policisté z Územního odboru Plzeň – venkov hledají svědky dvou dopravních nehod.

První nehoda se stala dne 24. června letošního roku v čase od 8:15 hodin do 11:30 hodin na místní komunikaci u kapličky v obci Vochov před domem č.p. 17. Zatím nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem bílé barvy poškodil nezjištěným způsobem levé zadní světlo zde zaparkovaného vozidla Opel Vivaro, odstaveného při pravém okraji komunikace přední částí směrem k Sedlářství Anderle. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by si splnil svou zákonem stanovenou povinnost.

K druhé nehodě došlo dne 28. června letošního roku v 13:40 hodin na silnici II. třídy č. 191 v prostoru mezi obcemi Žinkovy a Petrovice. Neznámý řidič jel s nákladním vozidlem tovární značky Volvo s červenou kabinou s přívěsem nejspíše šedé barvy, kdy se mělo jednat o nákladní vanu na převoz štěrků či pilin, nezjištěné registrační značky a nezjištěného typu po pozemní komunikaci II/191 ve směru od obce Petrovice na obec Žinkovy. Tento řidič při své jízdě ohrozil řidiče protijedoucí nákladní soupravy, který ve snaze zabránit střetu nákladních vozidel byl nucen vyjet za krajnici, kde se jeho přívěs převrátil. Neznámý řidič na místě nezastavil a z místa dopravní nehody odjel směrem na obec Petrovice.

Svědci výše popsaných událostí, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň či je sdělit telefonicky na tel. č. 974 326 111 nebo na tísňovou linku 158.

por. Ing. Eva Červenková
2. července 2021

vytisknout  e-mailem