Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté hledají svědky nehody

STŘÍBRSKO - Řidič měl v reakci na nákladní vozidlo vjet na krajnici. Ta se však pod tíhou auta utrhla a řidič havaroval v silničním příkopu. Viděl kolizi někdo? 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala 14. října letošního roku kolem 10:45 hod. na silnici II. třídy číslo 230 u obce Stříbro. Po uvedené silnici jel s vozidlem Volkswagen Touran 46letý řidič ve směru od Stříbra na Ostrov u Stříbra. Z jeho výpovědi vyplývá, že po projetí pravotočivé zatáčky se měl na rovném úseku vozovky míjet s neznámým nákladním automobilem, při tom najel s volkswagenem na pravou nezpevněnou krajnici, která se pod tíhou vozidla uvolnila, a řidič s automobilem sjel do pravého silničního příkopu, kde levou přední částí vozidla narazil do kmene vzrostlého stromu. Při nehodě řidič utrpěl zranění, a tak byl z místa převezen do nemocnice. Ještě před tím s ním policisté provedli dechovou zkoušku, která byla negativní. Bližší údaje k neznámému nákladnímu vozidlu řidič neuvedl.

     Tachovští dopravní policisté nyní žádají případné svědky uvedené nehody, kteří by mohli poskytnout informace, jež by napomohly jejímu řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Zavolat mohou také na tel.: 727 901 593 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
16. 11. 2015

 

vytisknout  e-mailem