Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní policisté hledají svědky nehody

SOKOLOVSKO – Pomozte při pátrání. 

Sokolovští dopravní policisté pátrání po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 18. listopadu 2018 kolem 16:12 hodin na silnici II. třídy č. 209 v Novém Sedle v ulici Nové Loučky.

Dle tvrzení řidiče vozidla Škoda Octavia mělo k dopravní nehodě dojít tak, že jel po uvedené komunikaci ve směru od dálnice D6 a při vjíždění do obce dojel dodávku, která prudce brzdila.  On také začal prudce brzdit a částečně vyjel vlevo ke středu komunikace. V tom ho začalo předjíždět vozidlo značky Škoda Superb nezjištěné registrační značky a přitom řidič narazil do levé přední části jeho vozidla. On byl nárazem odražen na středový ostrůvek, kde narazil přední částí do dopravních značek. Řidič vozidla Škoda Superb poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka dopravní nehody. Vznikla škoda na vozidle Škoda Octavia ve výši kolem 80 000 Kč a na dopravních značkách ve výši kolem 10 000 Kč. Alkohol u řidiče vozidla Škoda Octavia policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou.

Mělo by se jednat o vozidlo značky Škoda Superb liftback druhé modelové řady stříbrné barvy, které by mělo mít poškození v pravé přední části.

Příčina a míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace k dopravní nehodě nebo poznatky k vozidlu Škoda Superb, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí
26. 11. 2018

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem