Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči motocyklu

BEROUNSKO - Řidička strhla řízení a havarovala. 

Dne 16. července 2014 v 18:55 hod. jel dosud nezjištěný řidič na motocyklu dosud nezjištěné tovární a registrační značky v obci Liteň - Dolní Vlence po komunikaci III/11615 ve směru od obce Liteň směrem na obec Karlštejn. Na rovném úseku přejel tento řidič s motocyklem do protijedoucího jízdního pruhu, kde ohrozil řidičku vozidla tovární zn. Toyota Corolla, která jela ve směru od obce Karlštejn směrem na obec Liteň.
 
Řidička byla nucena strhnout řízení vpravo mimo komunikaci, aby zabránila střetu s protijedoucím motocyklem. Následně dostala přetáčivý smyk a přejela přes komunikaci vlevo, kde havarovala do svahu. Dosud nezjištěný řidič motocyklu poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou událost oznámil. Během dopravní nehody došlo ke zranění řidičky, která byla vozidlem RLP převezena do hořovické nemocnice. Způsobená škoda na vozidle byla vyčíslena na částku 35.000,-Kč.
 
Po neznámém řidiči a motocyklu pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 974 872 251. Zároveň žádají, aby se ozvali také případní svědci této nehody. 
 
 
nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
17. července 2014

vytisknout  e-mailem