Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté realizovali dopravně bezpečnostní akce

PLZEŇ – VENKOV – Dopravní policisté vynakládají maximální úsilí pro zajištění bezpečnosti v silničním provozu na svém území.  

     Policisté z Dopravního inspektorátu z Územního odboru Plzeň – venkov realizovali několik dopravně bezpečnostních akcí během krátké doby. První v řádě byla akce zaměřená na dodržování zákazu alkoholu a jiných návykových látek ze strany řidičů motorových vozidel. Akce proběhla dne 29. září 2015, při které celkem 25 policistů kontrolovalo 115 vozidel, přičemž bylo zjištěno celkem 11 přestupků. V jednom případě policisté zjistili přítomnost alkoholu u řidiče motorového vozidla. Další akce proběhla dne 30. září 2015, při které se celkem 14 policistů zaměřilo na technický stav vozidel. Během akce policisté zkontrolovali 92 vozidel a zjistili 10 přestupků. Zatím poslední akce proběhla dne 2. října 2015, při které se dopravní policisté zaměřili opět na alkohol a jiné návykové látky ze strany řidičů motorových vozidel. Hlídky během této akce zkontrolovaly celkem 108 vozidel, přičemž bylo zjištěno 11 přestupků. Do této akce bylo nasazeno celkem 18 policistů.
     Policisté vynakládají maximální úsilí pro to, aby zajistili bezpečnost v silničním provozu a vytlačili tak jednání, kterým bezohlední řidiči ohrožují ostatní účastníky v silničním provozu.

nprap. Ing. Jan koželuh
6. října 2015

vytisknout  e-mailem