Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté se obracejí na veřejnost

NEBŘEZINY - Neznámý řidič přejel do protisměru, kde poškodil protijedoucí vozidlo. Z místa střetu ujel. Policisté pátrají po jeho totožnosti. 

Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 9. srpna 2023 v 14:55 hodin na silnici III. třídy č. 23111 mezi obcemi Nebřeziny a Obora. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí od Nebřezin na Oboru přejel částečně do protisměru, kde levou částí vozidla narazil do levého zpětného zrcátka protijedoucího motorového vozidla tovární značky Volkswagen Touran. Po střetu nezastavil, nesepsal společně záznam o dopravní nehodě a ujel. Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na 50 tisíc korun.

Podle dosud zjištěných informací by se mělo jednat o vozidlo Hyundai červené barvy a mělo by mít poškozené levé zpětné zrcátko. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu Plzeň - venkov.    

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Plzni nebo zatelefonovat na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
16. srpna 2023

vytisknout  e-mailem