Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost

TACHOVSKO - Viníci i nadále ujíždějí od dopravních nehod. Najdou se svědkové? 

     Tachovští dopravní policisté hledají pěti nehod, které se staly v uplynulých týdnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala v době mezi 21. a 24. dubnem letošního roku v Tachově. V Bělojarské ulici před domem č. p. 1453. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil zaparkované vozidlo Hyundai I20 a z místa nehody ujel.
     Druhá nehoda se stala 29. dubna kolem 14:35 hod. v Tachově v ulici 1. máje. Ze svědeckých výpovědí vyplývá, že dosud neznámý řidič s vozidlem značky BMW tmavé barvy s registrační značkou začínající na 4S poškodil pravou přední částí svého vozidla levou zadní část zaparkovaného vozidla Peugeot a z místa nehody ujel směrem do ul. Jungmannova.
     Další nehoda se stala z 2. na 3. května letošního roku v Tachově v ulici Želivského u domu č. p. 1753. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil zaparkované vozidlo značky Škoda Roomster a z místa nehody ujel. 
     Obdobná nehoda se stala i 3. května mezi 17:30 hod. a 18:00 hod. v Plané. V ulici Dukelských hrdinů poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované osobní auto značky Nissan Micra a z místa nehody ujel.
     Poslední nehoda, kdy viník místo nehody opustil, aniž by si splnil svoji zákonnou povinnost, se stala z 6. na 7. května letošního roku v Tachově. V Zárečné ulici poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované auto značky Volkswagen Golf.

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
11. 7. 2017

vytisknout  e-mailem